roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Andre opgaver / Om os slider (2)

Vi bygger jeres drømme…

 - med tryghed gennem alle byggeriets faser

Siden starten i 1974 har JM Byg A/S været en større bygge- og entreprenørvirksomhed i det sydvestlige Jylland. Vores kernekompetence er markant erhvervsbyggeri samt individuelle boliger med personlighed.
I alle vores projekter tager vi hensyn til bl.a. bæredygtighed og energioptimering, således at vores byggeri altid lever op til tidens krav.
Vi ved af erfaring, at det er det gode håndværk, professionalisme og det individuelle byggeri, der gør en verden til forskel. Vi bygger ikke bare huse og bygninger i mursten og mørtel. Vi bygger jeres drømme!

Fag-, total- og hovedentreprise

JM Byg har kernekompetencer til at udføre opgaver, der strækker sig fra fagentrepriser indenfor murer- og entreprenørarbejde til at stå for hovedentrepriser og totalentrepriser med faste samarbejdspartnere og underleverandører.

- tryghed gennem alle byggeriets faser

Vi er kendt for at arbejde med et struktureret projektforløb, som bringer kunderne trygt igennem alle byggeriet faser – fra de indledende skitser til aflevering af nøglen til jeres nye bolig eller domicil.
Samtidig betyder projektforløbet, at vi er kvalitetsbevidste og målrettede. Et byggeri skal leveres til tiden – og som regel med detaljer, som I ikke havde drømt om ved starten. Det betyder dog ikke, at vi ikke har tid til at lytte til jeres ønsker ...
Et byggeri er altid et tæt samspil mellem jer og jeres drømme samt vores faglighed og viden.

Et stærkt og professionelt team

Vi er et stærkt team af mere end 25 faste medarbejdere. Hver for sig er vi specialister og dygtige håndværkere, og sammen arbejder vi for at nå vores fælles mål. Nemlig at realisere netop jeres drømme til bolig eller domicil.

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt