roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Erhvervsbyggeri Slider

Erhvervsbyggeri med markant profil

… hvor den håndværksmæssige kvalitet går hånd i hånd med et spændende og markant arkitektonisk udtryk. Og som samtidig skaber de bedste rammer og miljø for jeres medarbejdere.

JM Byg A/S er en kompetent byggepartner indenfor erhvervsbyggeri. Vi har bl.a. varetaget byggeri for DONG Energy A/S, Blue Water A/S, Veri Centret i Århus, Askov Højskole, Næsbjerg Kulturhus, kontor- og produktionsfaciliteter til mange virksomheder samt en lang række butikker og restauranter over det meste af Jylland.

Egen tegnestue eller samarbejde med spændende arkitekter

Vores egen tegnestue kommer gerne med spændende forslag til jeres nye kontor- eller produktionsfaciliteter. Det kan være nybygning eller modernisering af eksisterende bygning med respekt for det oprindelige udtryk. 
Vi udarbejder altid vore forslag i 3D-tegninger, således at I får et meget realistisk billede af det færdige resultat. Ved større opgaver samarbejder vi med arkitekter, hvor vi er en kompetent sparringspartner til at gennemføre de spændende idéer og bygningselementer, der skaber en markant profil for netop jeres virksomhedsdomicil.

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt