roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Varde Engroslager

Lagerhal samt kæmpe showroom til Varde Engroslager

JM Byg har i totalentreprise opført 1000 kvadratmeter lager samt 564 kvadratmeter showroom for Varde Engroslager i industrikvarteret i Varde Syd. Det har været endnu en spændende opgave for os. Baggrunden for byggeriet er en succeshistorie, da Varde Engroslager simpelt hen voksede ud af deres tidligere lokaler på Gellerupvej i Varde.

Firmaet sælger service, forbrugs- og engangsartikler samt alt til at dække bordet til den store fest. De modtager naturligvis mange kunder i butikken i Varde, men en stor del af salget ligger i webshoppen til hele Danmark. De har derfor både brug for meget lagerplads og et lyst og indbydende showroom, hvor kunderne kan gå rundt og lade sig inspirere af de mange smukt dækkede borde.

Fra ønsker og behov til færdigt resultat

I JM Byg har vi været sparringspartner for bygherren hele vejen. Vi har hjulpet med at afklare behov og ønsker samt tegnet de indledende skitser sammen med Varde Engroslager. Vi har også taget hånd om al myndighedsgodkendelse, og vi er stolte af at have afleveret det ønskede byggeri til aftalt tid.

De 1000 kvadratmeter lagerhal er opført i betonelementer, og Varde Engroslager har indtaget pladsen med massevis af reoler til at rumme de mange forskellige servietter, tallerkner, stearinlys, brugskunst med videre. Hallen er blevet en funktionel bygning, der betyder, at Varde Engroslager nu både kan opbevare større mængder af varer og samtidigt yde bedre service til deres kunder både i den fysiske butik samt webshoppen.

Et moderne og funktionelt showroom

Ejerne ønskede, at de 564 kvadratmeter showroom skulle fremstå rent og stilsikkert ud ad til, og vi valgte derfor en moderne muret facade i grå nuancer.

Indvendigt giver de store vinduespartier masser af lys til udstillingerne, og samtidigt skaber de spændende indkig fra bilister på hovedvejen, som løber tæt forbi. På væggene i showroomet har vi opsat en rå træbeklædning for at skabe varme og stemning i det store rum, hvor Troldtekt lofter også sørger for en god akustik. Resultatet er et behageligt rum, hvor personalet kan udfolde sig med spændende borddækninger og udstillinger af brugskunst og bordpynt.

I JM Byg glæder vi os over endnu et vellykket projekt, hvor den løbende dialog med bygherren har været i fokus hele tiden. Det giver tryghed gennem alle byggeriets faser, og Varde Engroslager kan nu nyde deres gode rammer til forretningen.  

View the embedded image gallery online at:
https://www.jmbyg.dk/cases/150-varde-engroslager#sigProId670ea20676

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt