roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Moderne funkisvilla

Lækker arkitekttegnet funkisvilla

Denne skønne funkisvilla har været endnu en spændende opgave for JM BYG, som vi har udført i hovedentreprise. Den lækre moderne villa er tegnet af Arkitektladen Ribe, og med tre forskellige plan og et virkeligt godt materialevalg har der været masser af gode opgaver til os.

Forskellige kvalitetsmaterialer spiller sammen

Bygherrer ønskede et interessant spil i facaden, og derfor har vi valgt tegl og mørtel i forskellige farver og formater. Facadepartierne er for eksempel holdt i forpatineret zink og sort zink, som spiller flot sammen med valget af forskellige mursten.Indenfor vælter lyset ind af de høje vinduespartier, og farvevalget indenfor hvid og lyse sandfarver, forstærker det lette og moderne udtryk, samtidigt med at boligen føles varm og indbydende. Huset er funktionelt opbygget, så familien har alt, hvad de behøver, og så der er de bedste forudsætninger for at få hverdagen til at glide.

Flot sammenhæng mellem ude og inde

Byggeriet her er gennemtænkt ned til den mindste detalje, og det er blevet til en virkelig spændende og flot moderne funkisvilla af meget høj kvalitet. Selv haven spiller sammen med byggeriet. Næsbjerg Havecenter har projekteret og udført anlægningen af haven, der fører de stramme linjer samt gode materialer videre udenfor. Her er masser af terrasseplads, indbydende hyggekroge, drivhus og plads til at spille fodbold.

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt