roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Liebhaveri

Når drøm bliver til virkelighed

Dette smukke hus er noget helt særligt. Vores kunde havde længe søgt efter en stor patriciervilla, hvor der var plads til deres familie med mange børn, men de kunne ikke finde det perfekte match på hverken størrelse, stil eller kvalitet.

Derfor kom kunden til vores tegnestue med ønsket om et nyt hus bygget med de gamle murertraditioner. Et nyt hus med alle moderne bekvemmeligheder, masser af plads og ikke mindst sjæl fra allerførste dag. Vores tegnestue tog udfordringen op og lavede et udkast til kunden, som blev meget begejstret. Det var lige det, de havde ledt efter. Herefter gik vi i gang med at finpudse designet med 3D-tegninger, og mange lækre detaljer blev tilføjet for at gøre villaen til ægte liebhaveri.

Kvalitet, plads og traditioner

Villaen i to plan skulle bestå af en stor hall, bryggers, et køkkenalrum med plads til den store familie, fire værelser samt to badeværelser. Kunden ønskede sig også en stor garage med plads til to biler og et værksted. Kunden har en sikker smag, og materialevalget har fyldt meget i forarbejdet for at sikre det helt rigtige udtryk. Hver eneste detalje har vi tænkt nøje igennem for at skabe det bedst mulige helhedsindtryk. Blandt de mange smukke traditionelle detaljer er den fremskudte sokkel og gesimsen. Murene er muret i halvforbandt med en rød blødstrøgen mursten, og murersvendene har virkelige fået udnyttet deres kompetencer til fulde. Alt på huset er simpelt hen udvalgt og udført til topkarakter. Selv tagrenderne er lavet på traditionel vis med udsmykninger.

Fra tegning til færdigt drømmehus

Da tegningen var på plads, valgte kunden en totalentreprise med en byggeleder til at tage sig af alt det formelle som byggetilladelser og koordinering af de mange forskellige faggrupper. Kunden kunne derfor læne sig tilbage og glæde sig til resultatet. Den store flotte terrasse var også på kundens ønskeliste, og her leverede Næsbjerg Havecenter en smuk løsning med belægning hele vejen rundt om huset samt en bålplads, hvor børnene kan riste skumfiduser, mens mor og far nyder sommeren på terrassen lige ved siden af.

View the embedded image gallery online at:
https://www.jmbyg.dk/cases/143-case-2#sigProIdea12456f50

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt