roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Sommerhus

Moderne sommerhus – også til vinterbrug

Grundet en maks. bebyggelsesprocent på 15% måtte byggeriet ikke være større end 121 m². Hvad gør man så når man stadig gerne vil have mulighed for besøg af mere end et lille bordfuld venner? Ved at lytte til kundens, -ægtepar 50+,  boligdrømme fik vi klarlagt hvorledes deres ønsker for indretning og ydre udtryk skulle være. Der var ingen tvivl, drømmen skulle både være et vedligeholdelsesfrit  og ret minimalistisk sommerhus uden samtidig at glemme hyggen.

Herefter skitserede vi projektet visuelt for at vise ægteparret, hvordan vi kunne udnytte deres kvadratmeter bedst muligt. Familien ligger stort vægt på et tæt bånd til børn og børnebørn. Ved udforme byggeriet således at der kunne laves ca. 4m² hems over hvert værelse, kan børnebørn tumle og overnatte. Køkken og stue går ud i ét, men er til dagligt indrettet med tæpper og sofa som fungerer som rumdeler. På den måde bliver rummet ikke bare et stor langt rum, men dr skabes en hyggelig atmosfære. Får de besøg af venner og familien kan der snildt bænkes til fest og farver ved at omrokere møblerne.

Ægteparret ville meget gerne have to badeværelser, selvom der ikke var mange m² at give af. Istedet for en muret brusekabine,  som tager meget plads, er der opsat glasdøre, som nemt kan slåes tilbage således rummet igen virker stort og dejligt. Der er under projekteringen lagt stor vægt på materialevalget og sammensætning. Da ægteparret begge arbejder,  valgte de totalentreprise og har haft byggeleder til at tage sig af alt det formelle, såsom byggetilladelser og  koordinering af de mange forskellige faggrupper. Efterfølgende har Næsbjerg Havecenter anlagt haven. Bemærk den flotte grønne plæne og belægningen. Byggeriet er udført efter gældende energikrav til enfamiliehuse, derudover er byggeriet forsynet med jordvarme som energikilde. Byggeriet er udført i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem og er udstyret med gulvvarme.

View the embedded image gallery online at:
https://www.jmbyg.dk/cases/139-case-1#sigProIdf08219c362

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt