roof 1

JM Byg - totale byggeløsninger...

roof 1 - mobil

75 29 83 55     Følg os på:

roof - tlf - email - social

75 29 83 55     per@jmbyg.dk     Følg os på:

Boligbyggeri Slider

Individuelle boliger med personlighed

Vi giver inspiration og plads til jeres individuelle idéer til udformning, facade, indretning og materialer. Og én af vores kernekompetencer er at hjælpe jer gennem alle byggeriets faser frem mod jeres unikke drømmebolig...

Fra tilbygninger og boliger til liebhavervillaer

JM Byg A/S har bygget individuelle boliger over det meste af Jylland. Og alt fra traditionel bondegårdsstil over funkisvillaer til moderne liebhaverboliger med et unikt udtryk. Alle typer med personlighed og udtryk.
Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og drømme, og søger for at få den optimale udnyttelse af plads og budget.

Se jeres bolig, før den er bygget!

JM Byg A/S har egen tegnestue, og derfor kan vi i tæt samarbejde med jer udarbejde den helt rigtige individuelle bolig, som netop indfrier jeres ønsker og drømme. Vi udarbejder altid vores boligbyggerier i 3D-programmet Revit Architecture, der giver os mulighed for at trække de helt nøjagtige materialemængder, som i sidste ende gavner jer, da vi kan regne en nøjagtig pris.
Vi kan ligeledes grundet 3D-modellen tidligt i processen udpege kritiske punkter i byggeriet, således at vi på forhånd er løsningsorienteret og på den måde undgår overraskelser senere i forløbet.
Til hver boligprojekt visualiserer vi projektet, så I allerede på det tidligste stadie ser et næsten fotografisk billede af jeres drømmebolig fra forskellige vinkler.

Det er ikke dyrere at få den personlige bolig…

Vi udarbejder altid vore forslag i 3D-tegninger, således at I får et meget realistisk billede af det færdige resultat.
Vi har erfaring med at finde den stil og udseende, som netop matcher den enkelte families ønsker og behov.
Det kan være god inspiration at bladre igennem vores galleri af boliger – fra traditionelle huse til liebhavervillaer. Herefter kan vi i samarbejde med jer få jeres ønsker konkretiseret til netop jeres drømmebolig.
Det er ikke dyrere at skabe en bolig, der præcis passer til jeres personlighed og behov end et typehus. Og det er egentlig ikke så svært selv at bygge hus – for JM Byg hjælper jer hele vejen igennem konstruktions- og byggefasen.

kontakt os

Kontakt os for uforpligtende oplæg og overslag på dit projekt